Info-centar za mlade Velika Gorica Info-centar za mlade pruža informacije za mlade iz područja neformalnog obrazovanja, mobilnosti, kulture, aktivnog sudjelovanja u društvu te drugim relevantnim temama. Na taj se način želi osigurati sustavno informiranje mladih u gradu Velikoj Gorici, omogućiti pristup objedinjenim informacijama na jednom mjestu i uz isturenu info točku, osigurati svu potrebnu podršku u pronalaženju odgovora na pitanja koje se odnose na problematiku mladih te povezati Info centar i info točku Novo Čiče sa Goričkim klubom mladih.

Mladi s područja grada Velike Gorice mogu koristiti usluge i prostor Goričkog kluba mladih u kojem se nalazi i Info-centar za mlade i to za kvalitetno provođenje slobodnog vremena, informiranje face-to-face, mailom, društvenim mrežama, webom, sudjelovanje na besplatnim radionicama koje jačaju kompetencije mladih, savjetovanje mladih, te druge informativne, edukacijske i savjetodavne aktivnosti. Osim toga, mladi iz okolice Velike Gorice, iz ruralnog dijela grada, tu će mogućnost dobiti kroz Info-točku Čiče u Novom Čiču. 

Info-centar i Info-točka nude potporu za uključivanje mladih u društvene aktivnosti lokalne/regionalne zajednice, mladima koji se trebaju i žele informirati, družiti, učiti i volontirati, ali i davati svoje ideje o onome što bi željeli da im Info-centar i Info-točke ponude. ICM Velika Gorica projekt je kojeg Udruga Zamisli provodi u partnerstvu sa Gradom Velikom Goricom i KUD-om „ČIČE“ uz financijsku potporu Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. 

18. 03. 08
posted by: Ana

Nakon nešto više od pola godine provedbe projekta "Volonterski centar Velika Gorica" i niza provedenih aktivnosti, očekuje nas još jedna. Naime, ovom prilikom odlučili smo nagraditi naše vrijedne organizatore volontiranja.

Pozivamo sve zainteresirane da predlože kandidate za dodjelu Volonterske nagrade koji su sukladno Zakonu o volonterstvu doprinijeli razvoju i afirmaciji volonterstva u Velikoj Gorici. U projektu Volonterski centar Velika Gorica Udruge Zamisli u partnerstvu s Gradom Velikom Goricom i KUD-om Čiče jedna od projektnih aktivnosti je i dodjela volonterske nagrade za organizatore volontiranja.

Kandidature se ističu na propisanom obrascu koji je dio ove objave, a s rokom dostave do 27. ožujka 2018. godine u 23:59 sati. Dokumentaciju možete dostaviti putem elektronske pošte na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem dostavne pošte na adresu Udruga ZAMISLI, Av. M. Držića 71A, 10000 Zagreb.

 

Obrazac za prijavu možete pronaći OVDJE, a za suglasnost OVDJE.

18. 02. 05
posted by: Ana

„Dobra energija u društvenom poduzetništvu“ projekt je Zelene energetske zadruge i Obrtničkog učilišta Zagreb kojeg kao suradnik provodi Udruga Ekoregija Velika Gorica, a u sklopu kojeg se planira provesti besplatni Program usavršavanja za savjetnika za učinkovitu potrošnju energije u kućanstvima za 30 mladih i nezaposlenih osoba koje imaju završeno srednjoškolsko obrazovanje strojarske, elektrotehničke ili građevinske struke.

Više...
18. 01. 29
posted by: Ana

Noć muzeja u Muzeju Turopolja privukla je veliki broj Velikogoričana koji su potaknuti zanimljivim programom navratili razgledati stalni postav muzeja, izložbu "Turopoljsko bratstvo na prijelazu milenija" te uživati u zabavnom programu za male i velike.

Više...
18. 01. 17
posted by: Ana

Projekt Volonterski centar sigurno napreduje i već neko vrijeme kroz svoje djelovanje potiče i razvija volonterstvo na području Velike Gorice.

Više...
18. 01. 09
posted by: Ana

Znate li kako doživjeti mir i užitak ili mislite da je to danas nemoguće ili teško ostvarivo? U ponedjeljak, 9. siječnja, poslušajte besplatno predavanje u vijećnici Pučkog otvorenog učilišta.

Više...
Powered by JS Network Solutions