Gorički klub mladih slavi prvi rođendan

17. 11. 16
posted by: Ana

Prije malo više od godinu dana, Velika Gorica nije imala jedinstveno mjesto namijenjeno mladima, prije malo više od godinu dana Velika Gorica nije imala klub za mlade, mjesto na koje mladi mogu doći igrati društvene igre, družiti se, čitati knjige, učiti ili sudjelovati u edukativnim i zabavnim aktivnostima.

To je bilo tada, a sada, nakon godinu dana, Gorički klub mladih slavi svoj prvi rođendan.

Velika Gorica oduvijek se mogla pohvaliti s izuzetnim mladim ljudima koji se trudie učiniti nešto za razvoj zajednice, osobito što se tiče života mladih. Taj trud na kraju se isplatio i mladi su dobili jedinstveno mjesto.

Ono što je Gorički klub mladih u tih godinu dana napravio i postigao svakako je hvalevrijedno: različita edukativna predavanja, zabavne radionice, druženja i chill out, besplatne instrukcije, dva Escape rooma... samo su neke od aktivnosti, a zapravo su tek krenuli. Složna ekipa, čiji su se članovi kroz godinu dana izmijenili i sada je čine Matej, Leo, Daria, Lucija, Katarina, Lucija i Karla, a ne treba zaboraviti ni Maria, koji, iako nije više u Klubu, stalno uskače sa svojim idejama i organizacijom. Ova složna ekipa zaista pokazuje da Velika Gorica ima uspješne mlade ljude.

Proslava u Vegosu

Zato vas, u svom jedinstvenom stilu naš Gorički klub mladih, u subotu, 18. studenog, sve poziva na proslavu prvog rođendana, od 21 sat u Vegosu, s jedinstvenim velikogoričkim bendom "The Cliffhangers" za koji ste vjerojatno čuli, a ako niste, čut ćete u subotu.

Event na LINKU

Powered by JS Network Solutions