Sudjeluj na besplatnoj radionici i zaposli se kao energetski savjetnik

18. 02. 05
posted by: Ana

„Dobra energija u društvenom poduzetništvu“ projekt je Zelene energetske zadruge i Obrtničkog učilišta Zagreb kojeg kao suradnik provodi Udruga Ekoregija Velika Gorica, a u sklopu kojeg se planira provesti besplatni Program usavršavanja za savjetnika za učinkovitu potrošnju energije u kućanstvima za 30 mladih i nezaposlenih osoba koje imaju završeno srednjoškolsko obrazovanje strojarske, elektrotehničke ili građevinske struke.

Edukacija koja je već provedena u Karlovcu provest će se i Velikoj Gorici, a svi koji se prijave na taj besplatni i verificirani program usavršavanja „Savjetnici za učinkovitu potrošnju energije u kućanstvima“ moći će dobiti odgovore na pitanja Kako unaprijediti svoja stručna znanja, istovremeno raditi na smanjenju troškova za energiju, promovirati energetsku učinkovitost i pri tome zaraditi?

Na ovaj program usavršavanja za energetske savjetnike otvoren je za osobe do 25 godina sa završenom minimalno četverogodišnjom
srednjom školom strojarske, elektrotehničke ili građevinske struke.
Ako se prijaviš, kroz teorijsku i praktičnu nastavu naučiti ćeš:
• Kako prepoznati gdje se troši energija i napraviti osnovni energetski pregled
• Kako prepoznati energetske i novčane uštede u kućanstvu
• Kako koristiti online aplikaciju za izračunavanje ušteda
• Kako analizirati podatke o potrošnji i predložiti najbolje mjere za uštede energije i vode
• Osnove poduzetništva i kako pokrenuti vlastiti biznis.

Edukacija, koju nikako ne smijete propustiti, trajat će tri tjedna u veljači 2018. godine.

Prijaviti se može OVDJE, a za više informacija možete se obratiti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  ili doći na motivacijsku radionicu koja će se održati 8. veljače u 13:30h u prostorima Razvojne agencije Grada Velika Gorica na adresi Šetalište Franje Lučića 15.

- Dio je to projekta Dobra energija u društvenom poduzetništvu, kojim Zelena energetska zadruga i Obrtničko učilište Zagreb u suradnji s udrugom Ekoregija Velika Gorica, rade na razvoju zelenog energetskog poduzetništva kroz edukaciju mladih i podršku u osmišljavanju novih poslovnih modela koji uključuju njihovo zapošljavanje“, rekao je Zoran Kordić, upravitelj Zadruge i voditelj projekta i poručuje: „Pridruži nam se i budi dio dobre energije!“.

Powered by JS Network Solutions