Javni poziv za volonterske akcije: Budi promjena kojom činiš dobro u zajednici!

17. 11. 10
posted by: Ana

Kao što smo već spomenuli, osim Info centra za mlade, Udruga Zamisli u partnerstvu s Gradom Velikom Goricom i KUD-om Čiče provodi još jedan zanimljiv i hvalevrijedan projekt - projekt "Volonterski centar Velika Gorica". Nešto što Velika Gorica do sada nije imala uvelike će pomoći u promicanju volonterstva u gradu, povezivanju institucija/organizacija s volonterima, a kao prvu priliku za rad na unaprijeđenju života u našoj zajednici, Volonterski centar Velika Gorica poziva vas da prijavite vlastitu volontersku akciju.

Osmislite, prijavite volontersku akciju, svojom idejom oduševite naše Povjerenstvo i osvojite podršku za provedbu akcije/a u sklopu u sklopu projekta Volonterski centar Velika Gorica.

Provedbe osmišljenih akcija, u razdoblju od prosinca 2017. godine do svibnja 2018. godine podržat će se u okviru projekta "Volonterski centar Velika Gorica". Kroz ovaj poziv želimo potaknuti uduge, institucije i pojedince na volontiranje i rad na unaprijeđenju života u našoj zajednici, a uvjeti su sljedeći:

U Pozivu mogu sudjelovati svi zainteresirani. Zadatak je osmisliti volontersku akciju ili više njih za rad na unaprijeđenju života u lokalnoj zajednici. Potrebno je razraditi akciju prema izradi plana aktivnosti za volonterski program: od osmišljavanja samih aktivnosti, planiranih rezultata (očekivanja od akcija), vrijeme provedbe, odgovorne osobe te potrebni resursi (od financijskih do materijalnih i ljudskih).

Svaka organizacija može prijaviti akcije, ovisno o želji, a najbolje će odabrati Povjerenstvo za procjenu pristiglih prijava. Najmanje petnaest akcija bit će odabrano i provedeno.

Akcije možete prijaviti putem interaktivnog obrasca koji je dostupan putem poveznice OVDJE, a najkasnije do 27. studenog, a objava najboljih bit će 5. prosinca 2017. godine

Odabrane volonterske akcije dobiti će logističku podršku našeg projektnog tima i nadoknadu troškova od najmanje 500,00 do najviše 5000,00 kuna za potrebne materijalne troškove.

Budi promjena kojom činiš dobro u zajednici!

Powered by JS Network Solutions