Info centar za mlade otvorio svoja vrata

17. 03. 23
posted by: Ana

Mladi Velikogoričani napokon su dobili svoje mjesto za besplatno informiranje, u srijedu, 22. ožujka, Info centar za mlade Velika Gorica službeno je otvorio svoja vrata i tom prilikom okupio voditelje projekta, Udrugu Zamisli, partnere Grad Veliku Goricu, KUD Čiče, one koji podržavaju ovaj hvale vrijedan projekt i medije.

U 11 sati održana je press konferencija u prostoru Info centra/ Goričkog kluba mladih. S par riječi obratili su se Svjetlana Marijom, predsjednica Udruge Zamisli, Goran Grgić, kazališni, televizijski i filmski glumac, Stipo Duvnjak, voditelj KUD-a Čiče te gradonačelnik grada Velike Gorice, Dražen Barišić. Moderatorica presice bila je Mirna Gajski Jolić, prof. socijalna pedagoginja.

-Čini mi se da je da je ovo velika stvar za mlade bilo gdje pa i ovdje. Drago mi je da je Velika Gorica osigurala mladima prostor da dođu do informacija i da se na ovaj način zaposli jedna mlada osoba - istaknuo je Goran Grgić nadodavši kako je, kao otac, svjestan koliko loših informacija dobivaju mladi te kako će Centar filtrirati informacije i ovdje će mladi pronaći ono što ih zaista zanima.

-Mladi žele brži internet, žele bolji sustav obrazovanja, trebaju im biciklističke staze, prostor za druženje, autobusne linije, a ono što je najvažnije da se njihov glas čuje. Mladi nikad ne smiju biti zapostavljeni, jer smo svi mi bili mladi i moramo biti otvoreni prema njima - poručio je gradonačelnik Dražen Barišić.

 

Powered by JS Network Solutions