Info točka za mlade Čiče

 Info točka za mlade Čiče nalazi se u Etno naselju "Novo Čiče" u Novom Čiču i otvorena je svakog utorka od 15:00 do 20:00 sati.


 

17. 06. 26
posted by: Ana

I dva dana nakon proslave Ivanja u Novom Čiču, mogu se čuti same riječi hvale i oduševljenje posjetitelja i sudionika ove već tradicionalne manifestacije koja se održala u subotu, 24. lipnja.

Više...
17. 06. 21
posted by: Ana

U Novom Čiču, ove će se subote, 24. lipnja, održati tradicionalna proslava Ivanja. Zaštitnik Novog Čiča je sveti Ivan Krstitelj jer župna crkva nosi njegovo ime.

Više...
17. 05. 25
posted by: Ana

Bliži se kraj školske godine i uskoro kreću upisi u srednje škole. Pitanja kao što su "Što upisati?", "Koje mogućnosti pružaju određene škole?" muče i osmaše iz OŠ Novo Čiče. U ožujku organizirali smo radionicu o zanimanjima, a ovoga puta, 24. svibnja, odlučili smo dovesti osobe koje se bave nekim od zanimanja ovisno o željama učenica i učenika.

Više...
17. 05. 10
posted by: Ana

Zanimljivo, zabavno, poučno... ukratko se može opisati radionica, 9. svibnja, koju su, uz suradnjI s Info centrom za mlade Velika Gorica i Info točkom za mlade Čiče, organizirale pedagoginja Ekonomske škole Velika Gorica Ksenija Vatavuk Margetić i psihologinja OŠ Novo Čiče Kristinom Vujnović.

Više...
17. 05. 03
posted by: Ana

Volontiranje je tema koja među mladima izaziva veliki interes, i upravo smo zato, u organizaciji Info točke Čiče u Novom Čiču i KUD-a Čiče, u Etno naselju Novo Čiče odlučili predstaviti upravo tu temu. Tim povodom, 2. svibnja, u goste nam je došla Doroteja Dimoski, Velikogoričanka i volonterka, koja je već do sada sudjelovala u pet međunarodnih kampova, i svoje je iskustvo podijelila sa tridesetak mladih.

Više...
17. 03. 23
posted by: Ana

Nakon nešto više od dva mjeseca rada Lokalnog info centra za mlade Velika Gorica i Info točke za mlade Čiče u Novom Čiču, LICMVG može se pohvaliti odličnim startom u radu u Velikoj Gorici i Novom Čiču. Iako su vrata službeno otvorena 22. ožujka, vrijedna ekipa iz Udruge Zamisli i voditeljica Info centra i Info točke i prije toga su radili na tome da prepoznaju mlade u gradu i okolici.

Više...
Powered by JS Network Solutions